Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 is op dreef !

De start van de competitie verliep voor Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 nogal stroef maar inmiddels weten de tegenstanders in de Topdivisie dat er rekening moet worden gehouden met het keurkorps van coach Ali Moghaddasian. Afgelopen zaterdag werd er de derde 3-2 overwinning op rij behaald. De Huizer formatie heeft laten zien dat het vechtlust heeft want uit een verloren positie wist Prima Donna Kaas Huizen toch elke keer weer toe te slaan. De dames van Huizen hebben de smaak te pakken en gaan dan ook zaterdag op jacht naar de vierde overwinning. Tegenstander is dan vv Utrecht Dames 1 dat dan wel op de 4e plaats staat maar qua verliespunten eigenlijk eerste staat.

De wedstrijd tussen Prima Donna Kaas Huizen en vv Utrecht is dan ook een zeer interessante wedstrijd. Kan Huizen de ingeslagen weg een vervolg geven? De wedstrijd wordt gespeeld in de Prima Donna Kaas Arena en begint om 15.30 uur. Supporters en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom,

Na de dames komt Prima Donna Kaas Heren 1 in actie. Deze ploeg heeft zich in de voorbije weken opgewerkt naar de 3e plaats in de 2e Divisie en krijgt aanstaande zaterdag koploper vv Utrecht Heren 2 op bezoek. Utrecht heeft 7 punten voorsprong dus Huizen kan deze voorsprong terugbrengen tot 2 punten indien er een klinkende 4-0 overwinning wordt geboekt. De jonge ploeg van coach Albert Cristina heeft er zin in en hoopt op veel support tijdens deze competitiekraker. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld in de Prima Donna Kaas Arena en begint om 18.00 uur.

Bij de jeugdteams wordt er gespeeld in een najaars- en voorjaarscompetitie. De najaarscompetitie nadert zijn einde en veel jeugdteams van Prima Donna Kaas Huizen zijn nog in de race om de titel. Zo staan Jongens A1, Jongens B2 en B3, Jongens C1 en Meisjes C1 momenteel bovenaan de ranglijst. Meisjes C1 kan zaterdag het eerste team worden wat de najaarstitel kan binnenslepen. De ploeg van coach Jeffrey Roest speelt om 10.45 uur tegen directe concurrent Utrecht.

Geplaatst in competitie, dames1.