Oliebollentoernooi 2018

Dit jaar vindt het senioren oliebollentoernooi plaats op vrijdag 28 december. Er is nog plek, dus zoek een geschikte oliebollenpartner en schrijf je in! Je kunt je per tweetal inschrijven tot uiterlijk 27-12-2018. (Deelname is enkel voor leden van VV PDK Huizen)

Wanneer: vrijdag 28 december
Waar: Prima Donna Kaas Arena
Zaal open: 18:45 uur
Aanvang wedstrijden: 19:30 uur

Je kunt je inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar oliebollentoernooi@primadonnakaashuizen.nl


Wat is het oliebollentoernooi?

Je speelt het oliebollentoernooi met een partner. Samen spelen jullie met nog twee andere tweetallen in een samengesteld team. Tijdens een wedstrijd spelen twee samengestelde teams tegen elkaar. In het winnende team krijgt elk tweetal 3 punten en in het verliezende team krijgt het tweetal 0 punten. Bij gelijk spel krijgt elk tweetal 1 punt. Gedurende de avond speel je meerdere korte wedstrijdjes. Je speelt ook elke keer in een ander samengesteld team. Als alle wedstrijden gespeeld zijn, worden de punten per tweetal geteld. De nummers één, twee en drie ontvangen een leuke prijs! Verder staat de avond in het teken van een drankje met een oliebol of een appelflap. Alle leden zijn van harte welkom en kunnen zich inschrijven. Alleen voor de jeugdteams wordt een apart oliebollentoernooi georganiseerd. Speel je hoog, laag of bij de recreanten? Hoe meer inschrijvingen, hoe gezelliger het feestje!

Sinds twee jaar laat het G-team ook hun volleybal kunsten zien. Zij zullen ook dit jaar weer een wedstrijdje spelen tegen elkaar op een van de velden.

Wat betreft de tijden van de avond zelf: De zaal is in principe altijd om 18:45 open. Tot 19:30 is er ruimte om in te spelen. Want om 19:30 zullen de wedstrijdjes starten. Het G-team zal om 19:00 beginnen met wedstrijdjes op het veld ernaast. 

— Inschrijving voor het oliebollentoernooi is gesloten —

Geplaatst in vereniging.