Nieuwe website van VolleybalVereniging Prima Donna Kaas Huizen

Welkom op de nieuwe site!

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk hij er dan: de vernieuwde website van Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen. Een drietal heren hebben de laatste weken koortsachtig gewerkt om de site de lucht in te krijgen. Drijvende kracht achter het geheel was Peter Dikhoff, die zich in korte tijd het wordpress systeem onder de knie heeft gekregen. Het vullen van de site was kaasje voor André van Tol. Hij zal vanaf de oplevering de voornaamste vuller van het content zijn. Carlo van Beek was tenslotte de troubleshooter van het gezelschap. Schemaatje hier, tabelletje daar, niet werkend slideshow elders, het was fijn om zo’n iemand achter de hand te hebben.

In de wetenschap dat de site nog niet helemaal af is, hebben wij toch gemeend de site de lucht in te schieten. Want er is immers genoeg nieuws om te publiceren. De komende weken zal het nog schaven en bijstellen worden. Heeft iemand nog suggesties? Laat dit dan vooral even weten. Dat kan naar pr@primadonnakaashuizen.nl. Nog leuker vinden wij het als de redactie van de website wordt uitgebreid. Veel handen maken licht werk. Er zijn veel mogelijkheden om van de site een succes te maken, helemaal in combinatie met Facebook en Twitter. Lijkt jou het leuk om mee te helpen? Schiet dan vooral even één van de drie eerdergenoemde heren aan. Of stuur een mailtje naar pr@primadonnakaashuizen.nl.

Een nieuwe site, een nieuwe naam. Voortaan is onze vereniging op het world wide web vindbaar onder www.primadonnakaashuizen.nl.
Wij hopen dat iedereen veel plezier aan de nieuwe site gaat beleven!

Veel lees- en surfplezier gewenst.

De bouwers van de nieuwe website.

Geplaatst in vereniging.