Max Wattimena en Raymond Tahalele benoemd tot Erelid

Afgelopen zaterdag zijn Max Wattimena (links) en Raymond Tahalele (rechts) tijdens de wedstrijd van Heren 1 tegen Orion benoemt tot Ereleden van onze vereniging. Erelid wordt je natuurlijk niet zomaar, daarvoor moet je natuurlijk heel veel voor onze vereniging gedaan hebben. En dat kun je bij deze twee toppers wel zeggen. Max Wattimena is bijvoorbeeld al 35 jaar trainer bij onze vereniging. Ondanks zijn respectabele leeftijd heeft Max nog steeds een tomeloze inzet. Max heeft al 26 kampioenschappen binnengesleept! Wie kan dit binnen Volleybalvereniging Huizen nazeggen?

Raymond Tahalele is de ideale vrijwilliger, een stille kracht binnen de vereniging die enorm veel werk voor onze vereniging heeft verricht. Raymond heeft veel, heel veel jaren het wedstrijdsecretariaat bemand. Een taak waar heel veel uren in gaat zitten. Het feit dat deze functie tegenwoordig door meerdere personen wordt opgepakt geeft aan dat dit veel werk is. Beroemd zijn de vermeldingen in het jaarverslag bij de ALV’s van de hoeveelheid mailberichten die Raymond ontving en verstuurde. Daarnaast was Raymond niet alleen zelf actief binnen de lijnen maar ook als scheidsrechter en grensrechter. Iets wat hij nog steeds met veel plezier doet.

Beide heren zijn daarom terecht benoemd tot Ereleden van onze vereniging. Van harte gefeliciteerd! Namens het Bestuur reikten voorzitter Maarten Bokhoven samen met Marieke van Beek de versierselen uit: een mooie bos bloemen en een ere-schaal als aandenken. Wij hopen nog lang van de diensten van Max en Raymond te mogen gebruiken.

Geplaatst in vereniging, vrijwilligers.