Lars Ent, nieuwe aanwinst voor Heren 1

De 20-jarige Lars Ent maakt deze zomer de overstap naar eredivisionist Prima Donna Kaas Huizen. De 2.04 meter lange middenspeler komt van Compaen. Daarvoor was Lars actief bij Alvoco en De Boemel. Lars is geen onbekende voor de Huizer volleybalvereniging, in het verleden trainde hij al mee bij de Prima Donna Kaas Volleybalschool.

Lars Ent: ‘Ik kijk onwijs uit naar een nieuw avontuur bij Prima Donna Kaas Huizen. Het klikte al meteen bij de eerste training met de staff en kreeg meteen het gevoel dat dit een club is die mij kan helpen in mijn ontwikkeling. Het wordt een mooie uitdaging maar ik heb daar alle vertrouwen in. Met de ervaring van Teun Buijs en Hans Vreeling kan ik mezelf gaan ontwikkelen tot een goede middenblokkeerder. Dit gecombineerd met de krachttrainingen van Hein en Remco om mezelf blessurevrij te houden, wat afgelopen seizoen bij Compaen helaas mis ging, wordt dit een prachtig seizoen waarin veel te leren valt.’

Prima Donna Kaas Huizen is blij met de komst van Lars. Na het aantrekken van Bram Wiltenburg, Robin Ottenhof, Joar Millberg is Lars Ent de vierde aanwinst van de Huizer volleybalvereniging en verwacht deze week nog meer nieuwe spelers te presenteren.

Geplaatst in vereniging.