Laatste thuiswedstrijd van Heren 1 van dit seizoen / Afscheid Teun Buijs

Woensdagavond 27 maart 2024 speelt Prima Donna Huizen Heren 1 zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Om 20.00 uur ontvangen wij in Sporthal De Wolfskamer Simplex SSS uit Barneveld. Heren 1 zal voor het eigen publiek proberen nog één keer alles uit de kast te halen en Simplex SSS strijdt nog om de felbegeerde 2e plaats dat recht geeft tot het spelen van de play-offs. Het belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden.

De wedstrijd zal mede in het teken staan van het afscheid van trainer/coach Teun Buijs. Teun neemt niet alleen afscheid van onze vereniging, hij stopt ook met zijn imposante volleybalcarrière. En dat laten we uiteraard niet zo maar voorbij gaan. Nog een reden om even naar Sporthal De Wolfskamer te komen! Ook de Nevobo zal in de persoon van Nevobo directeur Michel Everaert aanwezig zijn om dit afscheid kleur te geven.

De wedstrijd wordt muzikaal omlijst door DJ Stef van Gennep en de wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door André Snel Autoschade. Wij hopen dat alle leden in grote getale naar de sporthal komen. Tot woensdagavond!

Geplaatst in competitie, heren1, vereniging.