Laatste competitieweekend met kijktips

Komende vrijdag en zaterdag worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld in de volleybalcompetitie 2022-2023. Voor de volleyballiefhebbers en fans van Prima Donna Kaas Huizen staan er een aantal interessante en spannende wedstrijden op het programma. Hieronder enkele kijktips voor wedstrijden waar nog iets op het spel staat.

Vrijdagavond
Heren 3 strijdt tegen degradatie in de 3e Divisie A. Heren 3 moet vrijdagavond om 19.30 uur tegen De Boemel H1 met 4-0 winnen en is daarnaast dan nog afhankelijk van vv Utrecht die geen punt meer mag pakken. Het zal moeilijk worden maar de heren gaan er wel voor en dan is alle support van harte welkom. Aanvang 19.30 uur in de PDK Arena.
Zaterdag
Meisjes A1 speelt om 16.15 uur in de Wethouder Verheijhal in Amsterdam tegen Albatros MA1. Wint Meisjes A1 drie sets dan wordt de ploeg kampioen in de hoofdklasse. Meisjes A1 hoopt natuurlijk dat veel supporters naar Amsterdam komen om de ploeg aan te moedigen! Ook Meisjes A2 kan kampioen worden. Bij een 0-4 overwinning op Allvo komt Meisjes A2 op een gelijk aantal punten met koploper Almere Buiten en dan moeten de telramen en reglementen erbij worden gehaald om te kijken wie de uiteindelijke kampioen is. Ook deze wedstrijd begint om 16.15 uur en wordt gespeeld in Sporthal Waterwijk.

Heren 2 komt om 14.00 uur in de PDK Arena in actie tegen Rensa Family Orion Heren 2. En Heren 2 heeft 1 opdracht: winnen! Het liefst met 3-0 of 3-1 om zodoende weg te blijven van de laatste plaats, wat rechtstreekse degradatie zou opleveren. Bij elke andere stand is het afhankelijk van concurrent EVV uit Elburg. Eindigt Heren 2 op de voorlaatste plaats dan mag de ploeg p/d-wedstrijden spelen voor lijfsbehoud n de Topdivisie. Clubgenoten: kom aanmoedigen!

Strijdt Heren 2 nog tegen degradatie, Dames 1 strijdt nog om promotie. De oplossing is simpel. Als Dames 1 met 4-0 wint van Thor dan is de 2e plaats in de competitie veilig gesteld en mag het p/d-wedstrijden spelen voor een plekje in de 1e divisie. De wedstrijd begint om 16.30 uur in de PDK Arena. En ook hier nodigen wij de hele vereniging uit om Dames 1 naar de overwinning te juichen.
Dan is het nog niet klaar, want alle volleyballiefhebbers zijn vervolgens van harte welkom bij de laatste wedstrijd van Heren 1. Zij spelen om 19.00 uur in Sporthal De Wolfskamer tegen Taurus uit Houten. Er staat niets meer, behalve de eer, op het spel, dus beide ploegen kunnen vrij uit spelen wat doorgaans een hele mooie wedstrijd oplevert.

Moe van al het aanmoedigen? Geen stem meer van het juichen? De dag is nog niet voorbij want om 21.00 uur start het eindfeest dat in de Prima Donna Kaas Arena wordt gehouden. Voor meer informatie klik je hier.

Geplaatst in competitie, jeugd, vereniging.