Jongens A plaatst zich voor finaledag NOJK

Er gingen 5 jeugdploegen op, helaas bereikte ‘slechts’ één ploeg de finale. Jongens A (foto) won 4 van de 5 wedstrijden en plaatste zich daardoor redelijk makkelijk voor de finaledag op 8 april. Prima Donna Kaas Huizen komt met twee ploegen uit op de finaledag. Jongens A+ komt pas op de finaledag voor het eerst in actie.

Meisjes B streed voor wat het waard was maar eindigde op de 5e plaats in de poule. Jongens C had door de wisselende uitslagen in de poule lang kans op zowel de 1e plaats in de poule als de laatste plaats. Toen de kruitdampen waren opgetrokken was de conclusie dat de 4e en laatste plek in de poule was bereikt en daarmee was Jongens C helaas ook uitgeschakeld. Jongens B kwam in Rijswijk in actie. De verwachtingen waren hoog maar tot ieders grote teleurstelling sneuvelde Jongens B in de kruisfinales tegen Spaarnestad.

Ook de Jongens CMV kwam in de kruisfinale terecht en daar was Flash Veendam net wat sterker. De jongste telgen met de enthousiaste coaches Linde en Daphne hebben het uitstekend gedaan en mogen er trots op zijn dat ze zo ver zijn gekomen.

Geplaatst in jeugd, vereniging.