Mini’s

Volleybal is echt heel leuk!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan kun je bij ons leren volleyballen op je eigen niveau.
Kom eens meedoen met het minivolleybal/Cool Moves Volley.  Maak nieuwe vrienden (of neem gezellig een vriend of vriendin mee). Volleybal is superleuk! Bovendien is het een technische sport, dus je kunt er  niet vroeg genoeg mee beginnen!

‘Cool Moves Volley’ (CMV)

Bij CMV kan ieder kind met leeftijdgenoten een team vormen. Van heel eenvoudig tot en met het ‘echte’ volleybal leer je stapje voor stapje alle volleybaltechnieken. Bij CMV gaat de bal snel rond en je moet echt snel en slim zijn.

Je begint (niveau 1-2) met overgooien en vangen. Je moet snel bewegen. Je maakt een punt als je de bal op de grond van de tegenstander kunt gooien. Bij niveau 3-4 komen er al wat meer ‘volleybalvaardigheden’ om de hoek kijken. Het spel begint met serveren over het net, en al snel kun je de bal onderhands opvangen en bovenhands doorspelen. Niveau 5 en 6 is bijna het ‘echte’ volleybal. Je leert nog beter serveren(misschien zelfs al bovenhands), Je kunt onderhands en bovenhands overspelen en daarmee punten scoren!n scoren! Je moet steeds snel van plek wisselen en slim de bal bij de tegenstander op de grond zien te krijgen, want daar het om!

Bij CMV is ieder kind is welkom! Voor een leuk filmpje over CMV-volleybal klik je hier!

Trainingen

Iedere woensdagmiddag van 16.30 -18.00 uur trainen we in Sporthal De Meent, Graaf Wichman 177 in Huizen. Je bent van harte welkom als je een keer mee komt trainen om te kijken of je het leuk vindt!

Competitie

Trainen is natuurlijk leuk, maar echte wedstrijden spelen is echt superleuk! 

Het wedstrijdseizoen loopt meestal van eind september tot en met april. De CMV-competitie wordt gehouden op zaterdagochtend in verschillende plaatsen in de regio. Je speelt dan meerdere wedstrijden op een ochtend. We proberen iedereen zo snel mogelijk een plekje te geven in een wedstrijdteam.

Lid worden?

Je mag altijd een paar keer gratis meetrainen om te kijken of je het echt leuk vindt. Besluit je om lid te worden? Dan vraag je aan de trainer een inschrijfformulier. Of download het formulier hier. En lever dat in bij de trainer of de ledenadministratie. Als je lid wordt van de vereniging betaal je over het resterende gedeelte van het seizoen contributie (2022-2023 € 216,00 per jaar).

Contactpersoon

Als je nog vragen hebt, dan kun je terecht bij onze coördinator: Linda Kooij, 06-20456110 of via huizencmv@gmail.com.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de visie van de vereniging op het minivolleybal (CMV) klik je hier.