Jens de Hoogh verlengt contract bij Prima Donna Kaas Huizen

Eredivisionist Prima Donna Kaas Huizen heeft opnieuw een contract verlengd. Nadat Marlison Kleimoedig weer voor een jaar is vastgelegd, is er voor het komende volleybalseizoen ook overeenstemming bereikt met Jens de Hoogh. De 23-jarige aanvaller speelt al een jaar voor de Huizer volleybalclub.

Jens de Hoogh: “ Na mijn 6 jaar lange eredivisie ervaring mag ik nu voor het 2e jaar bij Prima Donna Kaas Huizen spelen. De connectie die ik altijd met Huizen heb gehad komt van de Prima Donna Kaas volleybalschool! Hier heb ik maar liefst 2 jaar getraind wat mij veel heeft geholpen qua ontwikkeling. De club van Huizen is een mooi strijd toneel met onwijs leuke en trouwe supporters wat het spelen ook zeer leuk maakt. Naast het vele trainen ben ik zelf ook werkend als personal trainer in Huizen. De vrije tijd werk ik aan mijn passie de muziek als DJ. Met mijn keuze om te blijven wil ik graag mee werken aan de visie van de club en sponsoren. Het strijden voor het linker rijtje en wellicht nog meer. Ik heb er zin in!”

Prima Donna Kaas Huizen heeft dit seizoen een verdienstelijk debuut gemaakt in de Eredivisie. De ploeg eindigde op de 8e plaats in de eindrangschikking. Volgend seizoen heeft Prima Donna Kaas Huizen zijn pijlen gericht op een plaats bij de eerste zes. Met het vastleggen van Jens de Hoogh streeft de Huizer volleybalvereniging na de continuïteit in de ploeg te waarborgen.

Geplaatst in heren1, vereniging.