Halve Finaledag NOJK voor 5 PDK jeugdteams

Zaterdag 25 februari staat de halve finaledag van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) op het programma. Dan wordt bepaald welke 8 teams per leeftijdscategorie zich voor de finaledag gaan plaatsen. Er komen 5 jeugdteams van onze vereniging in actie. Onze toppers van de Jongens CMV-ploeg komen helemaal in Borne in actie. In Sporthal De Veste speelt de Jongens CMV ploeg tegen Dros-Alterno, Apollo 8 en Olhaco. Linde Boere en Daphne de Jong gaan proberen de ploeg naar de finaledag te coachen. De Jongens A ploeg mag naar Julianadorp. In Sporthal Sport aan Zee gaan de boys de strijd  aan met ZVH, Spaarnestad, vv Utrecht, Kalinko en Univé-LVV. De eerste twee gaan door naar de finaledag. Coach is Esther Zoutberg.

Coach Jesse Zegeling gaat met zijn Jongens B ploeg naar Sporthal De Altis in Rijswijk. Daar worden zij geconfronteerd met de tegenstanders Zaanstad, WIK, Inter Rijswijk en vv Utrecht. Van de 10 aanwezige ploegen gaan er 4 door naar de finaledag. Jongens C reizen helemaal af naar Enschede. In de Pathmos Sporthal spelen ze daar tegen Dynamo Apeldoorn, Dros-Alterno en EVV Elburg. Een pittige uitdaging. Van de 8 aanwezige C-ploegen gaan er 4 door naar de NOJK finaledag. De coaches zijn André van Tol en Hans de Zwart.

Bij de meisjes komt alleen de Meisjes B selectie in actie. Coach Carlo van Beek mag met zijn ploeg naar de Sneker Sporthal. Daar wacht de ploeg een hele grote uitdaging. De tegenstanders in de poule zijn Flash Veendam, vc Bolsward, Olhaco Hoogeveen en vv Forza Harfsen. Slechts 2 (!) van de 10 aanwezige ploegen gaan door naar de finaledag.
Meisjes A is helaas terug getrokken, Jongens A+ komt pas op de finaledag in actie. Het Bestuur wenst alle ploegen heel veel succes!

Geplaatst in vereniging.