Competitiestart Prima Donna Kaas Huizen Dames 1

Wekenlang is er hard getraind om goed aan de competitie te beginnen, maar aanstaande zaterdag gaat het dan toch echt beginnen voor Dames 1. Onder leiding van trainer/coach Ali Moghaddasian begint Dames 1 met een uitwedstrijd tegen OBEG Donitas en dat is meteen een geduchte wedstrijd. OBEG Donitas kwam vorige week al in actie en won toen met 1-3. Om de competitie voortvarend te beginnen ligt er dus een mooie uitdaging om één van de titelkandidaten een nederlaag te bezorgen. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in de Struikhal in Groningen en begint om 19.30 uur.

Heren 1 begon vorige week al en wist direct voor een daverend succes te zorgen door kampioenskandidaat Spaarnestad op een nederlaag te trakteren. De uitwedstrijd in Haarlem werd door de Lange Mannen uit Huizen met 1-3 gewonnen. De ploeg van trainer/coach Albert Cristina staat hiermee op een gedeelde 1e plaats. Zaterdag staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Om 15.00 uur speelt Heren 1 in Sporthal Merwestein in Nieuwegein tegen NVC.

In de Prima Donna Kaas Arena staan er dit weekend 10 wedstrijden op het programma. Eén van de wedstrijden is die van Meisjes C1. Dit team won afgelopen zaterdag haar eerste wedstrijd sprankelend met 4-0 van VCV uit Veenendaal. Zaterdag om 10.45 uur gaat Meisjes C1 proberen hetzelfde resultaat te bereiken tegen Irene uit Bilthoven. Jongens C1 boekte vorige week een felbevochte overwinning op directe concurrent Zovoc met 3-2. Zaterdag om 12.30 uur komt Forza Hoogland op bezoek.

Geplaatst in competitie, dames1.