Carla en Gretha winnaars Oliebollentoernooi 2022

Na twee jaar kon er eindelijk weer een oliebollentoernooi gehouden worden. Een record aantal van 36 tweetallen hadden zich opgegeven voor een gezellig avondje volleyballen. Alle geledingen binnen onze vereniging waren vertegenwoordigd, ook de Specials van onze vereniging hadden hun wedstrijdjes. Maar ook veel Heren 1 spelers tot aan de (vooral vrouwelijke) recreanten. Daarnaast veel oud- en nieuw gedienden en de opvallende aanwezigheid van een hele grote (volleybal) familie.

De organisatie was in handen van Gerda Ammerlaan en Sascha Wijnsma en die hadden alles perfect op orde. Op de minuut precies werden de 30 wedstrijden afgewerkt. En toen de kruitdampen waren opgetrokken, kon de nummer 1 en 2 bekend worden gemaakt. Speciale aandacht was er nog voor het tweetal Frits & Rob die geen enkele wedstrijd wisten te winnen en daardoor op de laatste plaats eindigden. Op zich ook een knappe prestatie. Nummer 2 werd het duo Jan Willem Kinkel en Frido Havelaar. De grote winnaars waren echter Carla Borgonjen en Gretha Palma die onder luid applaus de presentjes in ontvangst mochten nemen.

Het bleef vervolgens lang gezellig in de Prima Donna Kaas Arena. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde editie!

Geplaatst in vereniging.