Begin volleybalcompetitie: Knaller tussen Heren 2 en Heren 3

Aanstaande vrijdag gaan de talenten van Prima Donna Kaas Huizen Heren 2,onder leiding van coach Maurits de Boer, hun eerste competitiewedstrijd spelen tegen het ervaren team van Prima Donna Kaas Huizen Heren 3. Vorige week zaterdag hebben de jonge mannen van Heren 2 het toernooi in Harderwijk netjes afgesloten met een 2e de plaats. In de finale wedstrijd tegen Harderwijk H2 hadden de boys Harderwijk bijna te pakken. Bij de 1-1 stand in sets bracht Harderwijk al hun divisie ervaring in waaronder 2 spelers die vorige jaar gewoon in de 2e divisie hebben gespeeld. Helaas was dat net een maatje te groot voor ons, maar wel met een goed gevoel weer naar huis en totaal niet weggeslagen.

Aanstaande vrijdag staat de knaller tegen de clubgenoten van Heren 3 op het programma. Coach Maurits is vol goede moed: “het zal een beladen duel worden tussen twee hele verschillende teams. Alle spelers kennen elkaar goed maar toch blijft er wel een verschil. Heren 3 is gezien hun ervaring eigenlijk aan hun stand verplicht om de wedstrijd te winnen, wij kunnen vrij-uit spelen dus de druk ligt bij Heren 3. Zelf heb ik een goed gevoel over deze wedstrijd want mijn team heeft de afgelopen 4 weken keihard getraind, we hebben veel leerzame oefentoernooien gespeeld en we zijn topfit. Nergens staat geschreven dat wij van Heren 3 gaan verliezen, dat heeft met zoveel factoren op de dag zelf te maken. Ook deze talenten hebben heel veel kwaliteit gezien hun leeftijd en dat vergeten heel veel mensen. Hopelijk kunnen deze jonge mannen de druk van komende vrijdag aan, want wij willen graag aan iedereen laten zien wie wij zijn en wat wij kunnen”.

Uiteraard hopen wij dat veel clubleden en supporters naar deze unieke wedstrijd komen kijken. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in de Prima Donna Kaas Arena.

Geplaatst in competitie, vereniging.