Beachvolleybal

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen, Beachclub Huizen en Coronel Sport hebben de handen weer in één geslagen. Samen organiseren zij beachtrainingen op de prachtige locatie van Coronel achter het fitness centrum bij de haven. De samenwerkende partijen organiseren 10 weken lang beachvolleybaltrainingen voor iedereen. Zowel recreatief, competitief en top kunnen terecht op de 3 beachvelden in Huizen.

Trainingen
De trainingen starten 6 mei iedere dinsdag en donderdag voor de (jong)volwassenen en elke maandag en woensdag voor de leeftijdsgroep t/m 14 jaar. De trainingen worden gedurende een periode van 10 weken gegeven. De jeugdgroep die op maandag en woensdag zal gaan spelen volgt het KBSS systeem. Deze trainingen worden verzorgd door BeachClubHuizen. De training van de oudere groep wordt verzorgd door de volleybalvereniging Huizen.

Open play

Dit jaar is er ook een nieuwe abonnementsvorm beschikbaar waarbij je zelf op een veld kan spelen. Op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 is er dan de mogelijkheid om andere beachers te leren kennen en natuurlijk om te volleyballen. De rest van de week kunnen de velden gebruikt worden als ze beschikbaar zijn, bovendien kan dit gedurende de hele zomer!!!

De abonnementsprijzen voor 2019 zijn:

Dinsdag en/of donderdag 19:00-21:00 15+
1x trainen €91,50
2x trainen €153,-

Woensdag t/m 14 jaar 16:30-18:00 (8x)
1x trainen €60,-

Open play*:
Voor leden die trainen: €30,-
Voor leden die niet trainen: €60,-

*open play is op basis van beschikbaarheid velden, met op woensdag een vast moment tussen 19:00-21:00 wanneer je altijd kan spelen.

Trainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Zodra op een avond alle velden vol zijn is het niet meer mogelijk om je op te geven, dus wees er snel bij!