8 PDK-jeugdteams actief op Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen

Zaterdag 8 januari staat in het teken van de voorrondes van het Volleybaldirect Open oftewel de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), seizoen 2022-2023. Maar liefst 465 teams in 10 leeftijdscategorieën (5 bij de jongens en 5 bij de meisjes) gaan met elkaar de strijd aan om uit te maken wie er Nederlands Kampioen gaat worden. Prima Donna Kaas Huizen doet met 8 teams mee. Jongens A+, Jongens A en Jongens B zijn op basis van hun ranking in de voorrondes vrij gepland. Zij gaan direct naar de halve finale dag die op zaterdag 25 februari worden gehouden.

De voorrondes worden gespeeld in maar liefst 28 sporthallen. Meisjes A reist af naar Sporthal De Meerwaarde in Barneveld. Zij zitten daar in een poule met TweeVV, SSS Barneveld, VVH en Voorsterslag. Het team staat onder leiding van Martijn van Rooijen, Meisjes B komt in actie in Sporthal De Spil in Nieuw Leusden. Coach Carlo van Beek speelt met zijn meiden tegen Voorsterslag, VCV en Taurus. De meiden CMV-ploeg is in Sporthal De Kruisboog in Houten ingedeeld en daar spelen zij tegen Taurus, Zaanstad en Seesing Flex/Longa’59.

De jongens CMV-ploeg is ook in Houten ingedeeld. Onder de bezielende leiding van Jesse Zegeling spelen Elia, Mischa, Tycho en Thiemen tegen Spaarnestad, Habithuis RVV, Taurus en Voorsterslag VC Zwolle. Jongens C mag naar sporthal ’t Huiken in Elburg. Met de coaches André van Tol en Hans de Zwart speelt Jongens C tegen vv Utrecht, Limes, Switch Hooglanderveen en Sudosa-Desto.

Iedereen heel veel succes gewenst! Supporters zijn natuurlijk van harte welkom. Klik hier voor de programma’s per hal en de bijhorende speeltijden.

Geplaatst in jeugd, vereniging.