PDK Arena

COVID-19 regels bij PDK Huizen

Welkom bij Prima Donna Kaas Huizen!

Sporten mag weer en we doen ons best om zelf gezond te blijven en anderen niet te besmetten ! UPDATE 20 januari 2022

Het bestuur is bezorgd over al onze leden en bezoekers van onze sport accommodaties. We kunnen sporten maar onder condities die onze regering ons stelt.

De regels die wij hanteren wijken niet af van de regels die opgesteld zijn door het NOCNSF waarnaar ook de NEVOBO verwijst. We gaan die dan ook hier niet herhalen maar vragen van onze sporters en gasten deze regels vooraf te bekijken.

De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van het Corona Toegangs Bewijs (CTB : kan o.a. via QR-code) voor personen >18 jr.

We verwijzen naar:

NEVOBO.nl : Artikel over versoepelingen

NEVOBO.nl onder het kopje “Corona & Volleybal”

– sportprotocol verantwoord sporten van NOCNSF

– in de PDK arena is de ruimte van de kantine alleen open voor de ouders die van ver komen (buiten gemeente Huizen) en hun kinderen brengen en wachten, we verwachten van ze dat ze op 1,5 m uit elkaar gaan zitten met mondkapje op. De horeca in de kantine is gesloten.

Wat als je toch besmet bent of denkt dat je het bent ?

We krijgen vragen wat je moet/mag doen als je besmet bent, of een positieve zelftest hebt en je hebt net een training gehad (je bent dan langer dan 15 minuten in de buurt van de ander geweest). Het advies is om dan de quarantaine Check COVID-19 van de rijksoverheid te volgen en de uitkomst te delen met je trainer.

Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand.

We wensen iedereen weer veel (en veilig) volleybalplezier!

Bestuur Prima Donna Kaas Huizen

 

laatste update 20-1-2022