COVID-19 regels bij PDK Huizen

Welkom bij Prima Donna Kaas Huizen!

8  belangrijke regels uit onze COVID-19 protocollen

Het bestuur herziet deze regels bij veranderend inzicht en ervaring uit speeldagen. Mocht je er op gewezen worden dat we afwijken van deze regels door de COVID coördinator ter plaatse dan vragen wij om uw begrip.

Er worden geen competitie wedstrijden gespeeld in de zaal maar de regels zijn nog wel van toepassing op trainingen van onze jeugd leden welke gebruik maken van de sporthal

1. Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand.
2. Handhaaf zoveel mogelijk een veilige afstand van 1.5 meter naar andere aanwezigen (kinderen tot trainers, trainers onderling, voor kinderen onderling zijn andere regels).
3. Kom omgekleed naar de sporthal, dit kan niet in de kleedkamers (dit heeft met hygiëne, capaciteit en schoonmaak te maken).
4. Draag een mondkapje als je de zaal betreedt en als je hem weer verlaat (tijdens training is het dragen niet verplicht)

5. Bij binnenkomst in de sporthal: desinfecteer je handen.
6. In de kleedkamer is mogelijkheid tot vullen van je water flessen en gebruik toilet.
7. Douche thuis, in de kleedkamers staan we dat niet toe.
8. De kantine is gesloten.

Bij onduidelijkheid over regels en protocollen is de aanwezige Corona coördinator aanspreekpunt. Hij of zij neemt besluiten die ten alle tijden opgevolgd dienen te worden.

De aanvullende protocollen die van kracht zijn in de sporthal Prima Donna Kaas Arena en van de NeVoBo zijn hieronder te vinden.

We wensen iedereen veel (en veilig) volleybalplezier!

Bestuur Prima Donna Kaas Huizen

Protocol PDK Arena opgesteld door GSF

Het corona protocol van NEVOBO voor indoor volleybal onder andere met het dringend advies over mondkapjes op deze site te vinden.

 

laatste update 13-10-2020