COVID-19 regels bij PDK Huizen

Welkom bij Prima Donna Kaas Huizen!

Sporten mag weer volop!

Het bestuur is blij dat veel van de beperkende regels van onze sport zijn vervallen. We kunnen dus gewoon weer starten met trainen en competitie spelen.

De regels die wij hanteren wijken niet af van de regels die opgesteld zijn door het NOCNSF waarnaar ook de NEVOBO verwijst. We gaan die dan ook hier niet herhalen maar vragen van onze sporters en gasten deze regels vooraf te bekijken.

We verwijzen naar:

NEVOBO.nl onder het kopje “Corona en Volleybal”

– sportprotocol verantwoord sporten van NOCNSF

Het bestuur is verheugd te kunnen berichten dat de horeca voorziening in de kantine geopend is tijdens het weekend van 8 en 9 oktober 2021. Voor het gebruik van de kantine wordt het horeca protocol gehanteerd welke per 25-9-2021 is aangepast voor sportkantines. Dit houdt in dat personen ouder dan 13 jaar alleen de kantine kunnen betreden met een geldige QR code. Tevens wordt er om een legitimatiebewijs gevraagd. Na het tonen van de gevraagde gegevens krijgt u een stempeltje op de hand waarmee u zonder verdere beperkingen in en uit kunt lopen. De sportzaal en kleedkamers kunnen zonder QR code bezocht worden.

Als laatste huren wij zalen van derden, zoals de Meent, Wolfskamer en gemeente zalen, hiervoor graag de aangegeven regels hanteren op de locatie.

Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand.


We wensen iedereen veel (en veilig) volleybalplezier!

Bestuur Prima Donna Kaas Huizen

 

laatste update 07-10-2021