Stijn van Tilburg in selectie van Heren 1


Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat Stijn van Tilburg zich aangesloten heeft bij de selectie van  het Heren 1 Eredivisie team van Prima Donna Kaas Huizen!

Stijn van Tilburg( 28 jaar) heeft een imposante ( internationale ) volleybal carrière op zijn CV alsmede 50 wedstrijden voor Jong Oranje en 37 wedstrijden voor Oranje. Stijn  speelde de laatste 5 jaar respectievelijk bij Argos Volley Sora  Serie A1 in Italie), Helios Grizzlys -Giesen en WWK Volleys -Herrsching , beiden uitkomend in de 1. Bundesliga.

Stijn stond afgelopen jaar nog op de longlist van het Nationale Oranje team, echter een slepende blessure noopte hem in maart 2024 tot een schouderoperatie. Na een aantal maanden van revalidatie en lopende dit revalidatie proces is Stijn van Tilburg aangesloten geraakt bij de trainingen en fysio/kracht begeleiding van Prima Donna Kaas Huizen.

Wij hopen dat Stijn in alle rust zijn revalidatie proces kan lopen en zullen er alles aan doen wat in ons vermogen ligt om hem training- en wedstrijdfit te kunnen laten worden zodat hij lopende het seizoen in de Nederlandse Eredivisie kan terugkeren.

Geplaatst in heren1, vereniging.