Weer volop volleybal bij Prima Donna Kaas Huizen

Dit hele weekend zit weer bommetje vol volleybal. Op vrijdagavond komen in de Prima Donna Kaas Arena Dames 4, Meisjes B2 en Heren 5 in actie. Met Heren 5 weet je dat de vrijdagavond in de kantine van de sporthal dan heel erg gezellig gaat worden. Op zaterdagochtend komen om 11.00 uur Jongens C1 en Meisjes C1 in actie. Volleyballiefhebbers die topspelers en topspeelsters in de dop willen zien, moeten dan echt even in de PDK Arena komen kijken.

Om 13.00 uur begint Dames 2 haar wedstrijd tegen JPB/Dinto Dames 2. Voor Dames 2 is het puntjes sprokkelen om de gevarenzone te ontstijgen. Ook Dames 1 kan wel wat punten gebruiken. De ploeg staat thans op de 10e plaats en ontvangt in de PDK Arena Pharmafilter/US Dames 1 dat op de 7e plaats staat. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Om 18.00 uur is het de beurt aan Heren 1, het keurkorps van Albert Cristina. Heren 1 heeft nog alle wedstrijden gewonnen en staat dan ook fier aan kop. Zaterdag ontvangt Heren 1 het laaggeplaatste HHB Coaching/CSV Heren 1. Een mooie overwinning zal de ploeg vertrouwen geven in aanloop van de topper van volgende week tegen EVV Bultman-Hartholt.

Kortom, genoeg redenen om dit weekend even gezellig in de Prima Donna Kaas Arena te komen kijken.

Zondag staat de 1e ronde van het Holland Top Toernooi op het programma. Er wordt gespeeld in Almere en Haarlem. Prima Donna Kaas Huizen doet dit jaar mee met vijf teams: Jongens A, Jongens C, Meisjes A, Meisjes B en Meisjes C. Het Holland Top Toernooi is een initiatief van de Regio West van de Nevobo. Hier doen de topteams van de clubs in de Regio aan mee. Voor meer informatie en de wedstrijdschema’s klik je op de volgende link: https://hollandtopjeugd.jimdo.com/htj-2019-2020/ Alle ploegen heel veel succes gewenst.

 

 

Geplaatst in competitie, dames1, heren1, vereniging.