Aan alle leden en supporters van Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen,

Met groot enthousiasme willen wij jullie informeren over de voortgang van De Grote Clubactie, die inmiddels bijna een week geleden van start is gegaan. Deze actie biedt ons een geweldige kans om onze club te steunen om samen een mooi doel te bereiken!

We vragen al onze leden om actief aan de slag te gaan en zoveel mogelijk loten te verkopen. Wat deze actie extra bijzonder maakt, is dat maar liefst 80% van de opbrengst rechtstreeks naar onze club gaat. Met deze opbrengsten zijn we van plan om nieuwe ballen aan te schaffen, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van ons favoriete spel.

Er zijn bovendien fantastische prijzen te winnen! Het minilid of jeugdlid dat de meeste loten weet te verkopen, wint een heerlijke taart van Bakkerij Kruijmer. En ook het seniorenteam dat de meeste loten weet te verkopen wordt beloond met een overheerlijke slagroomtaart van Bakkerij Kruijmer. Een extra reden om je beste beentje voor te zetten!

We weten dat we op jullie inzet en enthousiasme kunnen rekenen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze actie een groot succes wordt. Veel succes met de verkoop en laten we er samen voor gaan!

Sportieve groeten,

Het Grote Club Actie-team
Hans de Zwart en Savanna Bezemer

Geplaatst in vereniging.