Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

De Technische Commissie (TC) heeft ondanks alle Corona perikelen niet stil gezeten. Wij hopen in het nieuwe seizoen uiteraard weer de zaal in te kunnen. Dus is de TC nu druk met de teamindelingen, teamaanmeldingen bij de Nevobo, trainingslocaties vastleggen bij de Gemeente, etc etc.

Onderstaand treffen jullie de eerste teamindelingen aan. De TC heeft geprobeerd om zoveel mogelijk met alle (mogelijke) wensen rekening te houden. Het is een utopie om te denken dat dit gelukt is. Heb je naar aanleiding van deze indelingen dan ook nog vragen, stuur dan zo spoedig mogelijk een mailbericht naar tc@primadonnakaashuizen.nl. Of spreek één van de TC-leden aan:
Wilco van Wijk, voorzitter TC
Marco Barneveld, TC-lid heren/jongens
Robert Veerman, TC-lid heren/jongens
Hans Roest, TC-lid dames/meisjes
Carlo van Beek, TC-lid dames/meisjes
André van Tol, TC-ondersteuning

Voor alle duidelijkheid: deze teamindelingen zijn dan ook CONCEPT indelingen. De TC houdt zich het recht voor om nog wijzigingen aan te brengen.

Alle leden die nu in de ledenadministratie staan zijn ingedeeld. Wij weten dat er leden zijn die hebben aangekondigd dat zij het lidmaatschap gaan opzeggen. Wij hopen uiteraard dat iedereen ook volgend jaar voor PDK Huizen actief is, maar wil je toch gaan opzeggen, meld je dan zo spoedig mogelijk af bij de ledenadministratie. Doe je dat niet voor 15 juni dan wordt het lidmaatschap automatisch, met contributieverplichtingen, voor een seizoen verlengd!

Voorlopige indeling Heren 2021-2022
Voorlopige indeling Jongens 2021-2022
Voorlopige indeling Dames 2021-2022
Voorlopige indeling Meisjes seizoen 2021-2022

Geplaatst in competitie, jeugd, vereniging.