Mini afdeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In augustus gaan de mini’s beginnen aan het Mini-Volleybalseizoen 2021-2022. De jeugdige toppertjes in spé gaan dan weer enthousiast begonnen met 4 trainers die op een enthousiaste wijze de kinderen de beginselen van de volleybalsport leren. Het Circulatie Mini Volleybal-Systeem ligt hieraan ten grondslag.

Ben je nog geen lid maar wil je wel een keertje meedoen of wil je meteen lid worden, neem dan even contact op met het secretariaat.

Zij zal je komst aan de betreffende trai­ner(ster) door­geven. Op de proeftrainin­g kun je met V.V.H. kennismaken en vast iets van de sfeer proe­ven. Je mag drie proeftrainingen meedoen voordat jij besluit om lid te worden. Wil jij lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in dat je van de trainer(ster) hebt ontvangen. Je gegevens worden door de ledenad­ministratie verwerkt en doorgege­ven aan de penning­meester. Na verloop van tijd ont­vang je dan bericht over de beta­ling van de contri­butie. Je bent dan V.V.H.-er!

De visie van Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen op het mini-volleybal

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen gaat zorgvuldig om met haar jongste telgen. Plezier staat voorop! Niet alleen proberen wij de mini’s de juiste techniek aan te leren, ook de motorische- en sociale ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Klik op Visie PDK Huizen op mini-volleybal voor onze visie op het mini-volleybal.

Samenwerking met Volleybalclub Topspin

Vanaf juni 2021 heeft Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen een samenwerking met Volleybalclub Topspin uit Almere. Doel van deze samenwerking is onder andere de mini’s nog meer te laten volleyballen. Volleybalclub Topspin komt op woensdag naar Huizen toe en op zaterdag, indien er geen competitie is, gaat Prima Donna Kaas Huizen naar Almere om te trainen.

Training

De mini’s trainen op woensdagmiddag in de Prima Donna Kaas Arena van 16.45 uur tot 18.00 uur en op zaterdag in de sporthal aan de Maldivenweg in Almere, om 11.00 uur.

Competitie

De mini’s van Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen neemt deel aan toernooidagen in de speelkern Almere/Weesp.

Huisregels

Als een een keer niet kan komen trainen, dient dit even te worden doorgegeven op het hieronder genoemde telefoonnummer:

Linda Kooij, 06-20456110 of huizencmv@gmail.com .
En verder:
  • Kom alsjeblieft op tijd op de training zodat wij ook op tijd kunnen beginnen.
  • Luister tijdens de training goed naar de aanwijzingen van de trainers.
  • Geen discussies tijdens toernooien met de scheidsrechters, accepteer hun beslissing.
  • Blijf altijd aardig tegen je teamgenoten, toon respect voor elkaar
  • Moedig elkaar aan.
  • Kom elk toernooi in je volleybalshirt.
  • Ballen tijdens toernooi- en trainingswedstrijden niet naar elkaar gooien maar rollen, dat voorkomt hinder voor de wedstrijden naast je.