Mini afdeling

In September zijn de mini’s begonnen aan het Mini-Volleybalseizoen 2020-2021. De jeugdige toppertjes in spé zijn weer enthousiast begonnen met 4 trainers die op een enthousiaste wijze de kinderen de beginselen van de volleybalsport leren. Het Circulatie Mini Volleybal-Systeem ligt hieraan ten grondslag.

Ben je nog geen lid maar wil je wel een keertje meedoen of wil je meteen lid worden, neem dan even contact op met het secretariaat.

Zij zal je komst aan de betreffende trai­ner(ster) door­geven. Op de proeftrainin­g kun je met V.V.H. kennismaken en vast iets van de sfeer proe­ven. Je mag drie proeftrainingen meedoen voordat jij besluit om lid te worden. Wil jij lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in dat je van de trainer(ster) hebt ontvangen. Je gegevens worden door de ledenad­ministratie verwerkt en doorgege­ven aan de penning­meester. Na verloop van tijd ont­vang je dan bericht over de beta­ling van de contri­butie. Je bent dan V.V.H.-er!

Training

De mini’s trainen op woensdagmiddag in de Prima Donna Kaas Arena van 16.45 uur tot 18.00 uur.

Huisregels

Als de mini een keer niet kan komen trainen, dient dit even te worden doorgegeven op het hieronder genoemde telefoonnummer:

Michelle v.d. Brink, 06-40294813 of huizencmv@gmail.com .
En verder:
  • Kom alsjeblieft op tijd op de training zodat wij ook op tijd kunnen beginnen.
  • Luister tijdens de training goed naar de aanwijzingen van de trainers.
  • Geen discussies tijdens toernooien met de scheidsrechters, accepteer hun beslissing.
  • Blijf altijd aardig tegen je teamgenoten, toon respect voor elkaar
  • Moedig elkaar aan.
  • Kom elk toernooi in je volleybalshirt.
  • Ballen tijdens toernooi- en trainingswedstrijden niet naar elkaar gooien maar rollen, dat voorkomt hinder voor de wedstrijden naast je.