Donderdag gaat het beachen beginnen …..

De inschrijving is gesloten, nog nooit hebben we zoveel aanmeldingen gehad. Met 2,5 x zoveel aanmeldingen als normaal zitten we nu op 67 aanmeldingen(!!). Een goed teken dat iedereen weer zin heeft om te sporten. De trainingen vinden plaats bij Coronel Sports Huizen. De eerste training is op donderdag 7 mei. De dinsdag, donderdag en vrijdag training willen we 10x organiseren, de trainingsdata zullen daarom worden aangepast op deze website. De laatste training valt daarmee in de vakantie. Mocht je niet kunnen omdat je op vakantie gaat, laat het even weten via het bekende mailadres.

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen nodig om het mogelijk te maken om te sporten, wij hopen dat u deze thuis alvast wil bespreken met uw kinderen:

  • Blijf thuis bij milde verschijnselen, blijf thuis als iemand in het gezin koorts heeft of positief is getest.
  • Alle trainingen hebben kinderen ouder dan 12 jaar en daarom proberen we zoveel mogelijk 1,5m afstand te houden tijdens het volleyballen. Bij wedstrijd vormen wordt er maximaal 3 tegen 3 gespeeld. Bespreek dit thuis van tevoren! Voor veel kinderen is dit heel anders dan ze gewend zijn op de training. 
  • Van alle volleyballers worden de handen gedesinfecteerd voor en na het spelen, ook de ballen worden tussen de trainingen gedesinfecteerd door de trainers. Elk veld houdt zoveel mogelijk zijn eigen volleyballen.
  • Alle ouders blijven in de auto, en zetten de kinderen af. Er is geen mogelijkheid om de training te bekijken, er wordt gekeken naar de mogelijkheid van een live-stream zodat de ouders de training online kunnen volgen. In deze mail vindt u een loop-route voor de kinderen. De eerste keer is er begeleiding aanwezig om deze route te vinden. Als u een stuk door rijdt komt u bij het gooimeer waar u een wandeling kan maken als u wilt wachten.
  • Bij de training van 17.30 kunnen de kinderen maximaal 10 min van tevoren naar het veld, bij de training van 18.50 en later is dit maximaal 5 minuten van tevoren. Houdt de kinderen tot die tijd in de auto.
  • Na de training dienen de kinderen gelijk naar huis te gaan om contact tussen de groepen te voorkomen. Er is geen mogelijkheid tot douchen.
  • Zorg dat uw kind een drinkfles mee heeft tijdens en na de training. Beachen wordt als zwaar ervaren en het is onverantwoord om uit elkaars fles te drinken.
  • Voor noodgevallen is een WC aanwezig, deze moet echter na elk gebruik gereinigd worden vanwege de maatregelen. Ga thuis voor de training naar de WC.
  • Als u zich wilt afmelden voor een training, kan dat op het bekende mailadres.

Door de vele enthousiaste aanmeldingen hebben wij bijzonder moeten puzzelen hoe de groepen het beste in te delen. In een losse email,  welke u ontvangen heeft kunt u aflezen in welke groep uw zoon of dochter is ingedeeld(controleer uw spammail), op welke tijden er getraind gaat worden en op welke dagen uw zoon/dochter verwacht wordt. Let goed op, de dag kan verschillen met de dag die u heeft aangegeven op de aanmelding. Dit is gedaan om teams zoveel mogelijk bij elkaar te houden en iedereen een plek te geven. Bij problemen stuur een email. De trainingen zitten helemaal vol, dus alleen door te ruilen kunnen we een andere dag aanbieden. De trainingstijden zijn van 17:30-18:40, 18:50-20:00, 20:10-21:40.  

Het is van uiterst belang dat we ons goed aan de maatregelen houden, de gemeente zal hier op toezien. Er is een kans dat als we het niet met ze alle doen we het beachvolleybal niet meer mogen organiseren.

Met vriendelijke groeten,

De Beachcommissie

Geplaatst in vereniging.