Fysio en blessures

Zoals jullie wellicht reeds via onze website en Facebook vernomen hebben, is er een intense samenwerking tussen Prima Donna Kaas Huizen en het Medisch Trainings Centrum (MTC). Al jarenlang is MTC al sponsor van onze vereniging.
MTC speelt op haar beurt al vele jaren mee op het jaarlijkse bedrijven volleybaltoernooi dat door onze vereniging wordt georganiseerd.

Inloopspreekuur MTC Huizen: gratis voor onze leden!
Eén van de bijzonderheden van het contract dat alle leden van onze vereniging gebruik kunnen maken van een inloopspreekuur. Dit spreekuur heeft een ‘drempelverlagend’ doel. Leden kunnen binnenlopen voor een consult over hun klacht of blessure, waarbij ze meteen al een tip/advies/oefening meekrijgen. Daarnaast wordt er gekeken of (sport) fysiotherapie geïndiceerd is.  Het spreekuur is met name bedoeld voor leden om in een vroeg stadium hun klacht/blessure voor te kunnen leggen aan een therapeut.

Hoe gaat e.e.a. in zijn werk:
Heb je een lichamelijke klacht of heb je een blessure opgelopen en wil je hiervoor een tip/advies van de fysiotherapeut? Bezoek dan vooral het inloopspreekuur van MTC Huizen!

Alle leden van Prima Donna Kaas Huizen kunnen op dit spreekuur gratis terecht.
Het inloopspreekuur is iedere maandag- en donderdagochtend om 8.00 uur op de vestiging van MTC aan de Arie de Waalstraat 2A (achterzijde oude gemeentehuis).
Het gratis consult duurt +/- 10 minuten. Voor meer informatie kijk op www.mtchuizen.com

Wij hopen natuurlijk dat veel leden van deze mogelijkheid gebruik gaan maken en danken op voorhand MTC voor deze samenwerking en de door haar aangeboden faciliteiten.